Saldator - Sharre, Tirane

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Saldator per nje kompani ne zonen e Sharres, Tirane.

Kompania ka si proces kryesor prodhimin e konstruksioneve metalike.

Kerkohet:

- Te njohe procesin e saldimit me argon

- Te punoje me cilesi edhe ne volume te larta pune

- Aftesi te mira komunikuese dhe pune ne grup

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit  aplikopra@gmail.com
ose te kontaktojne ne 069 444 9400.

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga PrimeRecruitment Albania sipas ligjit Nr. 9887
për “Mbrojtjen e të DhënavePersonale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.