Gjej kandidatin ideal

Prime Recruitment Albania eshte agjenci e licensuar rekrutimi qe ju vjen ne ndihme per gjetjen e stafit te punes sipas nevojave te biznesit tuaj.

Prime Recruitment Albania

Lehtesoni perzgjedhjen e stafit duke na besuar procesin e rekrutimit

Nepermjet strategjise se marketingut te dedikuar, aksesit te nje databaze te gjere punekerkuesish gjithmone ne rritje dhe nje ekipi profesionistesh te burimeve njerezore, PRA ben perzgjedhjen ne perputhje me kerkesat e biznesit tuaj.

Ekipi yne i eksperteve te burimeve njerezore merr persiper cdo hap te procesit te rekrutimit,mbledh dhe vlereson CV-te, kontrollon referencat, zhvillon intervista paraprake dhe te strukturuara duke filtruar ne kete menyre kandidatet me te mire per punen qe ofrohet.

Ne rast se kandidati i perzgjedhur nga Prime Recruitment Albania largohet brenda periudhes nga 1 deri ne 3 muaj, agjencia jone ofron zevendesimin e ketij kandidati pa tarife extra per kete sherbim.

Rreth PRA

GJEJ KANDIDATIN IDEAL

Me ndihmën e skuadrës sonë të eskpertëve të burimeve njerëzore të cilët kanë një kuptim të thellë të tregut të punës dhe aftësive dhe përvojës së kërkuar për role të ndryshme, ju ndihmojnë të identifikoni kandidatët më të përshtatshëm për kompaninë tuaj dhe ju ofrojmë këndvështrime të vlefshme në procesin e punësimit.

Vende vakante