Pjatalares/e- Tirane

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje dy Pjatalares/e per 2 restorante ne Tirane.

Kerkohet:

  1. Eksperience e meparshme ne kete pozicion pune apo ne pastrim

  2. Korrektesi me oraret e punes

Ofrohet:

  1. Kushte shume te mira pune

  2. Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptarTë interes
uarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit  aplikopra@gmail.com
ose te kontaktojne ne 069 444 9400.

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga PrimeRecruitment Albania sipas ligjit Nr. 9887
për “Mbrojtjen e të DhënavePersonale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.