Ndihmes Kuzhiniere -Lago Di Garda, Itali

Prime Recruitment Albania kërkon të punësojë një Ndihmës Kuzhiniere për një Bar Restorant në Lago di Garda, Itali.

Aftesitë që kërkohen:

 • Eksperiencë e mëparshme

 • Njohuri mesatare të gjuhës italiane

 • Aftësi të mira komunikuese

  Ofrohet:
  📌 Punësim sezonal: Maj-Shtator
  📌 Akomodimi dhe ushqimi i përfshirë
  🕑 9 orë punë në ditë/ 6 ditë në javë
Të interes
uarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit aplikopra@gmail.com
ose te kontaktojne ne 069 444 9400.

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga PrimeRecruitment Albania sipas ligjit Nr. 9887
për “Mbrojtjen e të DhënavePersonale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.