Menaxher Shitje Agrokulture

Prime Recruitment Albania kërkon të punësojë një Menaxher Shitjeje ne sektorin e Agrokultures
për të mbështetur funksionimin efikas të një ekipi dinamik të një kompanie me vendndodhje në Lushnje, Pushimi i Shoferit.

Kualifikimet e kerkuara:

 1. Eksperience e meparshme pune ne shitje ne sektorin e Agrokultures

 2. Diplome Universitare/ trajnime

 3. Aftesi te demonstruara ne shitje

 4. Aftesi te shkelqyera komunikimi

 5. Njohuri te gjuhes Angleze ose Spanjolle

 6. Te disponoje leje drejtimi

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Te prezantoje dhe te shese produktet e kompanise klienteve te rinj dhe atyre ekzistues

 • Te jete i orientuar drejt arritjes se objektivave mujore te percaktuara nga kompania

 • Te kerkoje kliente potencial te rinj nepermjet telefonit, e-mail dhe takimeve.

 • Te mbaje marredhenie te rregullta me klientet

Ofrohet:

 1. Page baze mujore konkuruese

 2. Bonuse ne varesi te performances

 3. Mundesi promovimi profesional dhe financiar


  Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit  aplikopra@gmail.com
  ose te kontaktojne ne 069 444 9400.

  Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga PrimeRecruitment Albania sipas ligjit Nr. 9887
  për “Mbrojtjen e të DhënavePersonale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.