Kuzhinier - Tirane

Prime Recruitment Albania po kërkon të punësojë 1 Kuzhinier/e per nje Restorant Kateringu ne zonen Kashar, Tirane.

Detyrat dhe përgjegjesitë :

  1. Pergjegjes per ekzekutimin e detyrave te ndara ne grup sipas sektorit

  2. Pergjegjes per ekzekutimin e sakte te pjatave dhe adaptimin e shpejte me menute dhe ndryshimet e recetave.

  3. Pastertia e sektorit eshte e detyrueshme , organizimi i duhur i frigoriferave perkates te sektorit

Kualifikimet dhe aftësitë e kerkuara:

  • Njohuri e kompletuar mbi gatimin e pastave italiane me salcat perkatese

  • I/e afte mbi porcionimin dhe filetimin e sakte te mishit dhe peshkut, dhe gatimin perkates te cdo lloji

  • Komunikim i denjë me stafin e kuzhines, salles dhe administrates


Ditët dhe orari i punës:
-E hene - E premte, 08:00 - 16:00


Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit  aplikopra@gmail.com
ose te kontaktojne ne 069 444 9400.

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga PrimeRecruitment Albania sipas ligjit Nr. 9887
për “Mbrojtjen e të DhënavePersonale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.