Kamariere - Lago Di Garda, Itali

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje 2 kamariere per nje Bar Restorant ne Lago di Garda, Itali.

Aftesitë që kërkohen:

 • Eksperiencë e mëparshme

 • Njohuri mesatare të gjuhës italiane

 • Të ketë paraqitje të rregullt

 • Aftësi të mira komunikuese

  Ofrohet:
  📌 Punesim sezonal: Maj-Shtator
  📌 Akomodimi dhe ushqimi i perfshire
  🕑 9 ore pune ne dite/ 6 dite ne jave

  Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit  aplikopra@gmail.com
  ose te kontaktojne ne 069 444 9400.

  Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga PrimeRecruitment Albania sipas ligjit Nr. 9887
  për “Mbrojtjen e të DhënavePersonale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.