Banakiere - Lago di Garda, Itali

Prime Recruitment Albania kërkon të punësojë një Banakiere për një bar ne Lago Di Garda, Itali.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Eksperience e meparshme

 • Njohuri mesatare te gjuhes italiane

 • Aftesi shume te mira komunikuese

Ofrohet:

 1. Punesim sezonal: Maj - Shtator

 2. Akomodim dhe ushqim i perfshire

 3. 8-10 ore pune ne dite/ 6 dite ne jave


  Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit  aplikopra@gmail.com
  ose te kontaktojne ne 069 444 9400.

  Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga PrimeRecruitment Albania sipas ligjit Nr. 9887
  për “Mbrojtjen e të DhënavePersonale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.