Mesuese e ciklit te ulet - Dubai

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Mesuese te Ciklit te Ulet per nje Shkolle ne Bluewaters, Dubai.

12/2/2023

a teacher teaching a class of students in a classroom
a teacher teaching a class of students in a classroom

Shkolla ofron:

1. Vendndodhje ekskluzive: Bluewaters eshte nje ishull prestigjioz dhe unik, qe ofron mjedisin perfekt per mesimin dhe lojrat e femijeve.

2. Ambjente moderne të mësimit: Shkolla eshte e pajisur me pajisje nga me te fundit per te krijuar mjedisin me te mire te te mesuarit dhe zhvillimit per femijet.

3. Fusha e ndikimit: Shkolla kujdeset per nxenesit e moshes 3 deri ne 18 vjeç, duke u ofruar mesuesve mundesine te punojne me grupmosha te ndryshme dhe te kene nje ndikim te rendesishem ne te ardhmen e femijeve.

Kërkohet:

Eksperience e meparshme pune me femije dhe pasion per arsimimin

Energji dhe kreativitet, e afte per te krijuar mesime terheqese dhe per te frymezuar femijet

E gatshme per te bashkepunuar dhe per tu rritur brenda kompanise

Ofrohet:

✅Kontrate 2 vjecare

✅ Vize dhe leje pune

✅Sigurim shendetesor

✅8000AED rrogemujore

✅15% bonus nga shitjet

✅Trajnim i plote profesional

✅Suport ne gjetjen e akomodimit

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mailit aplikopra@gmail.com.

Cel. : 0694449400