Oficer Kredie – Tirane

Oficer Kredie – Tirane

 Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Oficer/e kredie per nje nga klientet e saj ne Tirane, nje institucion mikrofinanciar. Detyrat dhe pergjegjesite: Të ndjek të gjitha proçedurat dhe politikat sipas udhëzimeve dhe rregulloreve të institucionit;Të...

read more
Captain waiter – Arabi Saudite

Captain waiter – Arabi Saudite

  Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje Kamarier per nje restorant italian ne Riad, Arabia Saudite. Kerkohet: - Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze- Eksperience te meparshme ne te njejtin profil pune- Aftesi shume te mira komunikimi- Aftesi per te...

read more
Executive Kitchen Chef – Arabi Saudite

Executive Kitchen Chef – Arabi Saudite

  Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Executive Kitchen Chef per nje restorant italian te tipit Fine Casual ne Riad, Arabia Saudite. Kerkohen: Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze Eksperience e meparshme ne te njejtin profil pune, min 5 vjet, ne...

read more
Agjent Financiar Italisht- Tirane

Agjent Financiar Italisht- Tirane

  Kerkohet: Nivel mesatar i gjuhes italiane Disponibilitet full time: 09:00-18:00, e Hene - e Premte Aftesi te mira komunikuese Korrektesi ne marredhenien e punes Ambicie per tu rritur financiarisht dhe profesionalisht Eksperienca e meparshme perben avantazh...

read more
Chef De Partie- Arabi Saudite

Chef De Partie- Arabi Saudite

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Chef De Partie per nje restorant italian Fine Casual dining ne Riad, Arabia Saudite. Kerkohet: - Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze- Eksperience te meparshme ne te njejtin profil pune, kuzhine italiane/mesdhetare-...

read more
Pizza Chef – Arabi Saudite

Pizza Chef – Arabi Saudite

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Pizza Chef per nje restorant italian Fine Casual dining ne Riad, Arabia Saudite. Kerkohet: - Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze- Eksperience te meparshme ne te njejtin profil pune- Aftesi shume te mira komunikimi-...

read more
Hostess- Arabi Saudite

Hostess- Arabi Saudite

  Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje Hostess per nje restorant italian ne Riad, Arabia Saudite. Kerkohet: - Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze- Eksperience te meparshme ne te njejtin profil pune- Aftesi shume te mira komunikimi- Aftesi per te...

read more
Head Bartender- Arabi Saudite

Head Bartender- Arabi Saudite

  Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Head Bar Tender per nje restorant italian ne Riad, Arabia Saudite. Kerkohet: - Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze- Eksperience te meparshme ne te njejtin profil pune- Aftesi shume te mira komunikimi- Aftesi...

read more
Sous Chef – Arabi Saudite

Sous Chef – Arabi Saudite

  Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Sous Chef per nje restorant italian te tipit Fine Casual ne Riad, Arabia Saudite. Kerkohen: - Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze- Eksperience e meparshme ne te njejtin profil pune, ne nje restorant me...

read more

Adresa

Bulevardi Bajram Curri
Nr 114 , Tirana Albania

Na kontaktoni