SHITESE NE BUTIK – ARENA CENTER, TIRANE

SHITESE NE BUTIK – ARENA CENTER, TIRANE

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Butik tek Arena Center, Tirane. Kriteret e kerkuara: Eksperience e meparshme pune Aftesi shume te mira komunikuese Njohuri te gjuhes angleze Te jete korrekte dhe fleksibel me oraret e punse, e disponueshme per te punuar...

read more
SHITESE OUTLET – 21 DHJETORI, TIRANE

SHITESE OUTLET – 21 DHJETORI, TIRANE

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Shitese per nje dyqan SecondHand & Outlet, 21 Dhjetori, Tirane. Kriteret e kerkuara: Eksperience e meparshme pune Aftesi shume te mira komunikuese E disponueshme per te punuar me turne: 09:00-17:00 dhe 13:00-21:00,...

read more
KOORDINATORE – QENDER SHENDETESORE, ARABIA SAUDITE

KOORDINATORE – QENDER SHENDETESORE, ARABIA SAUDITE

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Koordinatore per nje Qender Shendetesore ne Riad, Arabia Saudite. Kerkohen: Eksperience e meparshme pune si Koordinatore/Asistente ekzekutive/Administratore perben avantazh Aftesi te shkelqyera komunikimi Aftesi shume...

read more
MESUESE E CIKLIT TE ULET- DUBAI

MESUESE E CIKLIT TE ULET- DUBAI

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Mesuese te Ciklit te Ulet per nje Shkolle ne Bluewaters, Dubai.  Shkolla ofron:1. Vendndodhje ekskluzive: Bluewaters eshte nje ishull prestigjioz dhe unik, qe ofron mjedisin perfekt per mesimin dhe lojrat e femijeve.2....

read more
Financier/e me eksperience- Tirane

Financier/e me eksperience- Tirane

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Financier/e per nje Institucion Financiar. Detyrat dhe pergjegjesite: Mbledhja, interpretimi dhe rishikimi i informacionit financiarRaportimi dhe ofrimi i keshilimit ne vendimet e ardhshme te biznesitZhvillimi i planeve...

read more
Recepsioniste ne institucion financiar- Tirane

Recepsioniste ne institucion financiar- Tirane

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Recepsioniste per nje nga klientet e saj ne Tirane. Detyrat dhe pergjegjesite:Te pershendes, te prese dhe te percjelle vizitoret, klientet dhe stafinTe organizoje takimet dhe te njoftoje palet nepermjet e-mailit ose...

read more
Sherbim klienti ne institucion financiar- Tirane

Sherbim klienti ne institucion financiar- Tirane

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje operator ne pozicion e punes sherbim klienti, per nje Institucion Financiar ne Tirane. Detyrat dhe pergjegjesite: Të zhvillojë portofolin e klientëve nëpërmjet aktivitetit të manaxhimit të kredive të këqija;Të shqyrtojë...

read more
Nepunes terreni Mikrokredi- Tirane

Nepunes terreni Mikrokredi- Tirane

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Nepunes Kredie per Terrenin. Detyrat dhe pergjegjesite: Të krijojë kontakt të drejtpërdrejtë me klientët që i janë dhënë nga institucioni.Të jetë i përgjegjshëm me cdo informacion që i jepet nga institucioni dhe nga...

read more

Adresa

Bulevardi Bajram Curri
Nr 114 , Tirana Albania

Na kontaktoni