Gjej kandidatin ideal

Prime Recruitment Albania
Gjej punëGjej staf

PRA

Na e besoni neve rekrutimin!

Prime Recruitment Albania eshte agjenci e licensuar rekrutimi (me numer license LN-4586) me seli ne Tirane, Shqiperi, e specializuar ne fushen e Burimeve Njerezore.

Nepermjet nje stafi profesionistesh me eksperience shumevjecare, Prime Recruitment Albania i vjen ne ndihme cdo kompanie apo organizate me qellim permbushjen e kerkesave per punemarres shqiptare dhe te huaj, ne kategori te ndryshme pune.

Rekrutimi eshte nje proces qe kalon ne disa hapa dhe ne mundesojme realizimin me sukses te secilit prej ketyre hapave, deri ne gjetjen e kandidatit te duhur per nje rol te caktuar.

Pse duhet te bashkepunoni me ne ?

Bashkëpunimi me agjencinë tonë të rekrutimit mund t’ju ndihmojë të gjeni talentin më të mirë për biznesin apo organizatën tuaj, duke ju kursyer kohe, energji dhe para në procesin afatgjatë të punësimit.

Një nga pikat më të forta të agjencisë tonë është aftësia për të ofruar ekspertizë të specializuar në procesin e punësimit. Me ndihmën e skuadrës sonë të eskpertëve të burimeve njerëzore të cilët kanë një kuptim të thellë të tregut të punës dhe aftësive dhe përvojës së kërkuar për role të ndryshme, ju ndihmojnë të identifikoni kandidatët më të përshtatshëm për kompaninë tuaj dhe ju ofrojmë këndvështrime të vlefshme në procesin e punësimit.

Bashkepunoni me ne dhe:

 Gjeni punonjesin e duhur

Nepermjet strategjise se marketingut te dedikuar, aksesit te nje databaze te gjere punekerkuesish gjithmone ne rritje dhe nje ekipi profesionistesh te burimeve njerezore, Prime Recruitment Albania ben perzgjedhjen e kandidatit te duhur ne perputhje me kerkesat e biznesit tuaj.

✓ Kurseni kohe

Ekipi yne i eksperteve te burimeve njerezore merr persiper cdo hap te procesit te rekrutimit,mbledh dhe vlereson CV-te, kontrollon referencat, zhvillon intervista paraprake dhe te strukturuara duke filtruar ne kete menyre kandidatet me te mire per punen qe ofrohet.

 Garancia e sherbimit

Ne rast se kandidati i perzgjedhur nga Prime Recruitment Albania largohet brenda periudhes nga 1 deri ne 3 muaj, agjencia jone ofron zevendesimin e ketij kandidati pa tarife extra per kete sherbim.

Recepsioniste ne institucion financiar- Tirane

Recepsioniste ne institucion financiar- Tirane

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Recepsioniste per nje nga klientet e saj ne Tirane. Detyrat dhe pergjegjesite:Te pershendes, te prese dhe te percjelle vizitoret, klientet dhe stafinTe organizoje takimet dhe te njoftoje palet nepermjet e-mailit ose...

Sherbim klienti ne institucion financiar- Tirane

Sherbim klienti ne institucion financiar- Tirane

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje operator ne pozicion e punes sherbim klienti, per nje Institucion Financiar ne Tirane. Detyrat dhe pergjegjesite: Të zhvillojë portofolin e klientëve nëpërmjet aktivitetit të manaxhimit të kredive të këqija;Të shqyrtojë...

Nepunes terreni Mikrokredi- Tirane

Nepunes terreni Mikrokredi- Tirane

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Nepunes Kredie per Terrenin. Detyrat dhe pergjegjesite: Të krijojë kontakt të drejtpërdrejtë me klientët që i janë dhënë nga institucioni.Të jetë i përgjegjshëm me cdo informacion që i jepet nga institucioni dhe nga...

{

“People are not your most important asset. The right people are.”!”

Jim Collin

“A modern recruiter is one who is targeted, builds relationships and knows how to not only find candidates but also get them to respond!”

Stacy Donovan Zapar

“I am convinced that nothing we do is more important than hiring and developing people. At the end of the day you bet on people, not on strategies.”

Lawrence Bossidy

You can dream, create, design and build the most wonderful place in the world…but it requires people to make the dream a reality

Walt Disney

Success

Adresa

Bulevardi Bajram Curri
114 Tirana, Albania

Na kontaktoni

  • info@pra.al
    +355 69 4449400