Gjeni staf sipas nevojave të biznesit tuaj

Ekipi ynë i profesionistëve të Burimeve Njerëzore do t’ju ndihmojë në rekrutimin e stafit në të gjitha kategoritë e punëve.

Kërkesë për staf

Na dërgoni kërkesën tuaj  dhe ne do t’ju përgjigjemi brenda 24 orëve. 

Na kontaktoni

Adresa

Bulevardi Bajram Curri, pallati 114, kati 2, ap. 1, Tirana, Albania

Celular

+355 694449400

E-mail

info@pra.al