Agjente turistike - Tiranë

Për një agjensi turistike ne Tiranë, Prime Recruitment Albania po kërkon të punësojë 1 kandidate për pozicionin Agjente shitjeje biletash.
Detyrat dhe përgjegjesitë :
1. Shitje për klientë zyre dhe palëve të treta(agjensi udhetimi) të biletave të avionit,treni etj .
2. Rezervime hoteli
3. Shitje e paketave turistike
4. Promovimi i ofertave në rrjetet sociale si instagram dhe facebook.
Kualifikimet dhe aftësitë e kerkuara:
1. Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë
2. Aftësi shumë të mira komunikimi
3. Të jetë e motivuar dhe e organizuar.
4. Gatishmëri për të punuar me turne: 09:00-17:00(Turni 1) dhe 12:00- 20:00 (Turni 2),E hënë- E shtunë
Ofrohet:
– Kontratë e rregullt pune
– Trajnim professional
– Kushte shumë të mira pune
– ​Pagë bazë + bonuse
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit
📩 aplikopra@gmail.com
Click or drag a file to this area to upload.

We’ll Be There Every Step of the Way

1

Talk With Recruiter

2

Prepare

3

Interview

4

Get Hired

Address

Bulevardi Bajram Curri 114
Tirane , Shqiperi.

Address

Bulevardi Bajram Curri
Nr 114 , Tirana Albania

Contact us