IT Support - Durrës

Prime Recruitment Albania po kërkon të punësojë nje kandidat ne pozicionin IT SUPPORT per nje kompani telekomunikacioni ne qytetin e Durresit
Detyrat dhe përgjegjësitë:
1. Ofron suport për çdo problematikë të paraqitur.
2. Ofron asistencë nëpërmjet telefonit, email dhe sistemit të ticket.
3. Ofron asistencë per klientet biznes on-site dhe remote
4. Konfiguron router/switch/antena
5. Monitoron sherbimet qe ofron operatori dhe sherbimet qe ofrohen te klienti fundor
6. Identifikon dhe u jep zgjidhje problematikave të cilat kanë prioritet më të lartë.
Aftësitë që kërkohen për këtë pozicion:
– Njohuri për networking (certifikim CCNA / MTCNA avantazh)
– Njohuri për sisteme operimi Windows
– Përdorues i programeve të monitorimit dhe Microsoft Office
– Njohje e gjuhës angleze
Per te aplikuar, dergoni CV-ne tuaj ne adresen tone te e-mailit
📧aplikopra@gmail.com
Click or drag a file to this area to upload.

We’ll Be There Every Step of the Way

1

Talk With Recruiter

2

Prepare

3

Interview

4

Get Hired

Address

Bulevardi Bajram Curri 114
Tirane , Shqiperi.

Address

Bulevardi Bajram Curri
Nr 114 , Tirana Albania

Contact us