Teknik per kabuj interneti

Per nje kompani ne qytetin e Durresit, Prime Recruitment Albania po kërkon të punësojë nje kandidat ne pozicionin Ndihmes Teknik Fiber.
Kompania ofron sherbime ne fushen e Telekomunikimit, duke ofruar shërbime të internetit , televizionit dhe sherbime IT për klientët e saj.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
– Kryen instalime me fiber optike ne terren dhe te klienti fundor
– Ne bashkepunim me specialistin e grupit, ofron support ne terren per problemet ne lidhje me fibren optike
– Raporton te specialisti i grupit per problematikat e mundshme
– Kujdeset per veglat e punes dhe pajisjet e fibres optike te grupit

Kualifikimet:
– Te jete i afte per te punuar ne grup .
– Të jete i disiplinuar, i motivuar dhe i organizuar.

Ofrohet:
1. Kontratë e rregullt pune
2. Trajnim professional
3. Kushte shumë të mira pune
​4. Transport nga kompania
5. Mundesi rritjeje profesionale

Click or drag a file to this area to upload.

We’ll Be There Every Step of the Way

1

Talk With Recruiter

2

Prepare

3

Interview

4

Get Hired

Address

Bulevardi Bajram Curri 114
Tirane , Shqiperi.

Address

Bulevardi Bajram Curri
Nr 114 , Tirana Albania

Contact us