Mundesi punesimi Kuzhinier

Recepsioniste- Tirane

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Recepsioniste per nje nga klientet e saj ne Tirane.

Detyrat dhe pergjegjesite:
Te pershendes, te prese dhe te percjelle vizitoret, klientet dhe stafin
Te organizoje takimet dhe te njoftoje palet nepermjet e-mailit ose telefonit

Kualifikimet e kerkuara:
Te kete perfunduar arsimin e larte
Te kete njohuri mbi perdorimin e paketave Office dhe Outlook.
Te zoteroje nje gjuhe te bashkimit europian
Te jete e komunikueshme dhe bashkepunuese

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj me foto ne adresen tone te e-mailit aplikopra@gmail.com.

Click or drag a file to this area to upload.

Address

Bulevardi Bajram Curri
Nr 114 , Tirana Albania

Contact us