Mundesi punesimi Kuzhinier

Officer Kredie - Tirane

 Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Oficer/e kredie per nje nga klientet e saj ne Tirane, nje institucion mikrofinanciar.

Detyrat dhe pergjegjesite:

Të ndjek të gjitha proçedurat dhe politikat sipas udhëzimeve dhe rregulloreve të institucionit;
Të qëndroje i informuar në mënyre sistematike dhe korrekte me ndryshimet e proçedurave dhe të produkteve të institucionit;
Të bashkëpunoj me Departamentin Juridik dhe Kontrollit të Brendshëm për klientet;
Të siguroj informacion në lidhje me kreditë dhe shërbimet tek klientët;
Të mbledhi dokumentacionin e kërkuar nga klienti;
Të jetë përgjegjës për arritjen e objektivave të vendosura në Biznes-Planin javor-mujor;
Zhvillon ngritjen profesionale nëpërmjet njohjes së eksperiencave bashkëkohore dhe kualifikimeve të ndryshme.

 

Kualifikimet e kerkuara:

Te kete pervoje te ngjashme pune

Njohuri te mira te tregut bankar

Te jete i/e mireorganizuar

Aftesi shume te mira komunikimi

Njohuri shume te mira te paketes baze te MS Office(Windows, Excel, PowerPoint)

Te kete leje drejtimi

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj me foto ne adresen tone te e-mailit aplikopra@gmail.com.

Click or drag a file to this area to upload.

Address

Bulevardi Bajram Curri
Nr 114 , Tirana Albania

Contact us