Mundesi punesimi Kuzhinier

Executive Kitchen Chef- Riad, Arabi Saudite

 

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Executive Kitchen Chef per nje restorant italian te tipit Fine Casual ne Riad, Arabia Saudite.

Kerkohen:

 • Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze
 • Eksperience e meparshme ne te njejtin profil pune, min 5 vjet, ne nje restorant me kuzhine italiane/mesdhetare, te tipit Casual Fine Dining
 • Aftesi shume te mira komunikimi
 • Aftesi te shkelqyera menaxhimi
 • Certifikata profesionale ne Kulinari

Ofrohet:

 • Paga deri ne 5000 euro neto
 • Akomodim, transport dhe vaktet gjate orarit te punes te mbuluara nga Punedhenesi
 • Kostot e udhetimit te mbuluara nga kompania (vize pune dhe bilete avioni)
 • Ambjent pune profesional dhe miqesor

Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në e-mailin aplikopra@gmail.com ose kontaktoni në Cel. 069 444 9400.

  Click or drag a file to this area to upload.

  Address

  Bulevardi Bajram Curri
  Nr 114 , Tirana Albania

  Contact us