Mundesi punesimi Kuzhinier

Pizza Chef- Riad, Arabi Saudite

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje nje Pizza Chef per nje restorant italian Fine Casual dining ne Riad, Arabia Saudite.

Kerkohet:

– Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze
– Eksperience te meparshme ne te njejtin profil pune
– Aftesi shume te mira komunikimi
– Aftesi per te punuar ne grup

Ofrohet:

Kontrate pune 2 vjecare
Akomodim, transport dhe vaktet gjate orarit te punes te mbuluara nga Punedhenesi
Sigurime shendetesore
Kostot e udhetimit te mbuluara nga kompania (vize pune dhe bilete avioni)
Paga duke filluar nga 2500 euro, ne varesi te kualifikimeve dhe eksperiencave

Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në e-mailin aplikopra@gmail.com ose kontaktoni në Cel. 069 444 9400.

    Click or drag a file to this area to upload.

    Address

    Bulevardi Bajram Curri Nr 114 , Tirana Albania

    Contact us