Contact Us

Merrni ofertën e dedikuar sipas nevojave të biznesit tuaj !

PRA

Adresa

Bulevardi Bajram Curri
Nr 114 Tirane

Contact

Kontaktoni me ekipin tonë të Burimeve Njerëzore tani!

Në mjedisin e sotëm konkurrues, ku rekrutimi i kandidatëve idealë është kthyer në një sfidë më vete, është e rëndësishme të bashkëpunohet me ekspertë të Burimeve Njerëzore për të përmbushur nevojat në këtë fushë.

Ekipi ynë i profesionistëve të Burimeve Njerëzore do t’ju ndihmojë të përmbushni në kohë nevojat për staf të biznesit tuaj, duke praktikuar standardet më të larta të etikës dhe ndershmërisë.

Adresa

Bulevardi Bajram Curri
Nr 114 Tirane

Contact Us